One less lonely girl - del 30.
Bild 1. när dom dansar 2. Fella när hon sover.

Justin startar bilen och kör iväg. Efter kanske en haltimme så svänger han in på en liten grus väg och stannar bilen kort därefter. Han går ut ur bilen och kommer runt på min sida och öppnar dörren åt mig.
"Tack" säger jag artigt när jag kliver ut ur bilen.

"Allt för dig älskling" säger Justin kärleksfullt.
När jag ser mig omkring blir jag förvånad. Ungeför 20 meter ifrån, så står det en liten stuga och på husväggen så sitter det en lång ljusslinga formad som en pil. Vi går åt det hållet som pilen pekar och kommer fram till en underbar liten strand där det står ett bord dukat för två.
När vi satt oss vid bordet så kommer det fram en servitör med två tallrikar med en såndär silvrig kupa över båda. Han ställer ner den ena framför mig och den andra framför Justin. När han sedan gått igen så tar vi båda bort kuporna och jag blir än en gång förvånad. På tallriken ligger det någon sorts fisk och färskpotatis och någon konstig röd sylt med något som ser ut som runda bär i. Det finns också någon vit sås på tallriken som jag känner igen som gräddfil.

"Vad är det för fisk och röd sås?" frågar jag nyfiket Justin.
"Det är en fisk som heter sill. Och den röda 'såsen' är en sylt som heter lingonsylt. Det är en skandinavisk delikatess det här. Hoppas att du gillar det, de har en väldigt speciell smak."

Jag tar en tugga och det var jätta gott. När vi senare har ätit efterrätt så reser sig Justin upp och säger:
"Får jag lov?"
"Självklart älskling" svarar jag lite generat. Vi går en bit från bordet och börjar att dansa, vi danar ganska länge i ett lungt tempo samtidigt som vi pratar. När vi sen ska åka hem är jag helt slut, så Justin måste stödja mig till bilen.

"Älskling, vi är hemma hos dig nu" hör jag Justin säga.
Jag öppnar långsamt ögonen och märker att vi står stilla. Justin har öppnat bildörren vid mitt säte och står själv utan för bilen. Jag kliver försiktigt ut ur bilen och med Justins arm runt min midja går vi upp till mitt rum. Jag lägger mig i sängen och Justin hjälper mig av med klänningen och på med en stor mysig tröja att sova med. Han kysser mig på kinden och säger:
"Godnatt, vi syns imorgon."
"Godnatt." svarar jag med en sömndrucken röst. Justin stänger tyst dörren till mitt rum när han går och snart hör jag hur han kör iväg. Efter mindre än en minut sover jag och drömmer hela en underbar dröm om Justins och min framtid.

"Fella!" hör jag hur någon ropar och slits snabbt ur min dröm med ett ryck. Jag märker snabbt att det bara är...

Förlåt att det inte har kommit upp någon del på länge!
Men nu har jag fixat en som kan hjälpa mig med bloggen och hon heter Siri och har skrivit denna delen! :D
Jag ska se om hon kan skriva lite om sig och kanske länka sin egen blogg som hon har?

Men nu händer det äntligen lite mellan dom som ni vill, så vad tror ni kommer hända? :DKommentarer
Postat av: sara

Jätte bra!

2011-07-23 @ 13:58:51
URL: http://http://jbieberstoriies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0