One less lonely girl - Huvudpersonerna.Bild 1. Felicia , 2. Justin 3. Felicias gamla häst 4. en bild Felicia har tagit.


Denna novellen kommer handla om Felicia Evelina Stewart, men som dom flesta kallar för Fella, hon är född 1994. Hennes favorit färg är lila och hennes hobbys är: cheerleading, shoppa, fotografera och vara med vänner.

Hon hade innan en egen häst men efter att den dog så ville hon inte ha någon annan häst, och har heller inte satt sig på en häst efter det. Hennes mamma kommer från Sverige och det var där föreldrarna träffades, men dom flyttade tillbaka till Canada när mamman blev gravid. Så hemma hos Fella pratar dom bara svenska för att dom inte ska glömma bort språket.

Fellans mamma och pappa har väldigt bra jobb, så pengar har dom bra om så dom lever ganska "lyxigt". Minuset är att dom ofta reser iväg så Fella får då vara ensam. Men hon klagar inte för hennes kompisar sover då ofta över.

Hon är också väldigt bra vän men Justin, Ryan och Chaz. Justin och Fella är född samma dag och lekte med varandra på dagis och allt. Justin har alltid varit förälskad i Fella men hon har alltid sagt att han kommer hitta någon bättre än henne, så dom har bara varit vänner.

Och när Justin blev känd så tappade dom kontakten, men hon var alltid väldigt stolt över honom och det gick inte en dag utan att Justin tänkte på Fella och tvärt om.

Efter ett tag flyttade Fella till Atlanta där Justin bodde men hon trodde aldrig att dom skulle ses igen men efter ett halv år hände det...


Ja , detta är en Justin Bieber novell så att ni vet. :)
Sen tycker ni att den verkar bra?
Kommentera gärna vad ni tycker ska hända under novellen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0